Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μαυροπίνακας is back!

Είναι η νέα μόδα, εδώ και αρκετό καιρό! Μέσα από την μετατροπή ενός τοίχου, και γενικότερα μιας επιφάνειας, σε μαυροπίνακα, ανοίγουμε νέους ορίζοντες στη δημιουργικότητα! Καιρός να δώσουμε την προσωπική μας πινελιά στον χώρο και κυρίως, μια πινελιά που συνεχώς μπορεί να αλλάζει και να εξελίσσεται!


Μαυροπίνακας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, είτε αυτή είναι τοίχος, πόρτα, ντουλάπα, τραπέζι και πάει λέγοντας. Η τεχνική είναι πολύ εύκολη καθώς στο εμπόριο υπάρχουν οι σχετικές βαφές που θα μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα υπόψη μου έχω το προϊόν της Benjamin Moore, για το οποίο όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται εδώ.


Φυσικά ο μαυροπίνακας είναι ιδανική λύση για παιδικά δωμάτια, μιας και έτσι δίνουμε το ελεύθερο στα μικρά μας πλασματάκια να εκφραστούν δημιουργικά και να νιώσουν άνετα στον χώρο τους, βγάζοντας όλο τους τον καλλιτεχνικό οίστρο!


Γενικότερα όμως, η τεχνική του μαυροπίνακα επικρατεί σε όλους τους χώρους, ανάλογα με το ύφος που θέλουμε να δώσουμε. Προσωπική συμβουλή : μη το παρακάνετε! Είναι όμορφο σαν αποτέλεσμα, αλλά αν δημιουργήσουμε υπερβολικά μεγάλες επιφάνειες κινδυνεύουμε να σκοτεινιάσουμε τον χώρο. Δεν θέλουμε να μας πλακώνει, να καλλιτεχνίσουμε θέλουμε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: